Een goede haarstyler is niet alleen makkelijk gebruik, maar zorgt er ook voor dat je haar niet beschadigd door de hitte. Er zijn maar weinig merken die deze belofte kunnen doen en ook waarmaken: Dyson is er een van. De Dyson Airwrap biedt alle voordelen van een haarstyler én belooft het behoud van je gezonde haar. Wat zijn de redenen om een Dyson Airwrap aan te schaffen? Hier vind je een overzicht van de 3 grootste voordelen!

1: Alles-in-één haarstyler

Met de Dyson Airwrap kies je voor een apparaat die het allemaal kan: föhnen, stijlen en krullen. Je hoeft dus nooit eerst je haar te drogen voordat je het gaat stijlen, omdat je dit meteen met de Dyson Airwrap kunt doen. Je bespaart dus heel veel tijd met het gebruik van de handige Airwrap. Waarom een losse föhn, krultang en stijltang kopen als je dit ook allemaal in één kunt aanschaffen?!

2: Behoud je gezonde haar

Een belangrijk voordeel van deze Dyson haarstyler is dat je jouw gezonde haar behoudt. Dit komt omdat de Airwrap geen gebruik maakt van extreme hitte. De V9-motor zorgt voor een hoge luchtdruk onder een constante temperatuur die niet te hoog oploopt. De krachtige luchtstroom van de Airwrap zorgt ervoor dat je jouw haar kunt stylen zonder dat je haar hier schade aan overhoudt. Ook is de styler voorzien van handige technologieën, zoals de Coanda-technologie. Hierdoor krijg je glanzend haar met een natuurlijke uitstraling.

3: Voorzien van handige opzetstukken

De Dyson Airwrap is voorzien van handige opzetstukken waarmee je jouw perfecte kapsel creëert. Je kiest niet alleen voor een goede Dyson stijltang, maar ook voor een föhn en krultang. Het enige wat je hoeft te doen is het opzetstuk veranderen. Je bent dan ook in staat om ieder gewenst kapsel te creëren met een haarstyler! De Airwrap wordt geleverd in een handige opbergbox die je overal mee naartoe kunt nemen.

Meer blogs vind je hier.