Heb je last van vieze geuren in huis? Dan wil je daar natuurlijk vanaf! Als het even kan zo snel mogelijk. Maar hoe pak je dat aan en wat helpt nu echt bij het verwijderen van vieze geuren in huis. Wij hebben de allerbeste manieren voor je op rij gezet. Zodat je echt eens gedag kunt zeggen tegen ongewenste geuren. 

1. Citroen helpt geuren te neutraliseren

Een van de beste tips is het kiezen van citroen om geuren te neutraliseren. Je kunt enkele plakjes op verschillende plekken in huis neerleggen. Het is een van de tips waar je echt heel veel aan zal hebben omdat het echt neutraliseert.

2. Kies voor de geur van koffie

De geur van koffiebonen is uitstekend om geuren te neutraliseren. Het neemt geuren in zich op en verspreid een heerlijke koffiegeur in huis die zorgt voor een vertrouwde geur.

3. Een luchtreiniger gebruiken

Soms komen geuren omdat een woonhuis te droog is. In dat geval is het goed om voor een luchtbevochtiger of reiniger te kiezen. Wanneer dit in de wintermaanden het geval is kun je bakjes aan de radiatoren hangen.

4. Kies voor schoonmaakazijn

Wil je iets dat ruikt schoonmaken? Werk dan met schoonmaakazijn en maak je huis helemaal fris en geurvrij. Het is een van de producten die makkelijk te gebruiken is en zeker geschikt is voor geuren die niet gewenst zijn. Met name zeer geschikt voor urine geuren.

5. Maak tijdig je huis schoon

Gewoon schoonmaken heeft natuurlijk de eerste voorkeur. Kies bij voorkeur voor een goede stofzuiger, zo is er op dit moment een korting bij Dyson die zeker de moeite waard is om eens te bekijken.

Meer DIY blogs vind je hier.