Badkamers moeten functioneel zijn en hebben hierom vaak een basic interieur. Echter, een basic badkamer hoeft niet saai te zijn. Ook een minimalistische badkamer kan een en al sfeer worden. Met goed gekozen basiselementen en details creëer je je persoonlijke mini-spa!

Basic woonstijl

Een basic badkamerinterieur past goed bij een minimalistische of Scandinavische woonstijl, maar is eigenlijk altijd goed. In een basic badkamer vind je rustige kleuren, zoals wit- en grijstinten. Simpele vormen, strakke lijnen en natuurlijke invloeden zorgen voor een rustige ambiance. De eenvoudige sfeer is perfect om in te relaxen. Wil je meer avontuur in je badkamer? Ga dan voor een kleurige badkamer!

Scandinavische badkamer

Een Scandinavische of minimalistische stijl kenmerkt zich door het lichte kleurenpalet, waardoor de ruimte groter oogt. Ook gebruik van natuurlijke materialen is essentieel, zoals hout en riet. Denk hierbij aan houten planken voor je badkamerspullen, maar ook aan een bamboe wasmand. Met deze naturel elementen kun je goed tot rust komen!

Goede badkamerverlichting

In de basic badkamer staat functionaliteit voorop. Licht is erg bepalend voor de sfeer van een ruimte, maar ook nog eens belangrijk voor je dagelijks leven. Je make-up aanbrengen of je baard scheren gaat nu eenmaal een stuk gemakkelijker met een grote spiegel en goede verlichting. Bespaar dus niet op goede badkamerverlichting, maar zorg voor een groot en kleiner licht. Op deze manier kun je je met sterk licht prima klaarmaken voor de dag, maar ook met een sfeervol lampje een romantische douche nemen.  

Accessoires

natuurlijke basic badkamer accessoires licht hout

In een basic interieur vallen de accessoires extra op. Kies dan ook de juiste sfeermakers om te zorgen voor dat gewilde eindresultaat. Je kunt desgewenst kleur aanbrengen met trendy benodigdheden, zoals zeeppompjes en opbergmandjes. Ook planten passen goed in de minimalistische trend. Voeg groen toe aan je badkamer voor een natuurlijke uitstraling. Ook zelfgemaakte zeepjes en geurzakjes doen het altijd goed in eenvoudige woonstijlen.

Je eigen mini-spa

Zorg dat het plaatje compleet is, zodat je optimaal kunt ontspannen. Erger je je al een tijd aan die vlekkerige badkamermat? Of ben je die rafelige handdoeken hartstikke zat? Weg ermee dan! Met een zachte, nieuwe badmat en sierlijke hamamdoeken zullen jij en je gezin in luxe gedompeld worden. Zo geniet je volop van je persoonlijke mini-spa, elke dag weer.