Brees New World heeft zojuist een prachtige nieuwe collectie tafels uitgebracht! Deze tafels zullen zeker een vleugje elegantie en verfijning toevoegen aan elke kamer. De collectie omvat een verscheidenheid aan verschillende ontwerpen, zodat je zeker de perfecte tafel voor jouw behoeften zult vinden. Of je nu op zoek bent naar een traditionele tafel of iets meer eigentijds, Brees New World heeft het voor jou.

Brees New World salontafelsets

De salontafelsets van Brees New World zijn de perfecte manier om een vleugje klasse aan uw huis toe te voegen. Met een verscheidenheid aan verschillende ontwerpen, vindt u zeker de perfecte set voor uw behoeften. De tafels van Brees New World zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gebouwd om lang mee te gaan. Brees New World heeft net een nieuwe collectie salontafels uitgebracht! Deze tafels zullen zeker een vleugje elegantie en verfijning toevoegen aan elke kamer. De collectie omvat een verscheidenheid aan verschillende ontwerpen, zodat je zeker de perfecte tafel voor jouw behoeften zult vinden. Of je nu op zoek bent naar een traditionele tafel of iets meer eigentijds, Brees New World heeft het voor jou.

Hoe je je salontafel kunt stylen als een pro

Weet je niet hoe je jouw nieuwe salontafel moet stylen? Geen probleem! We hebben een aantal tips en trucs van interieur experts voor je op een rijtje gezet om je op weg te helpen. Volg deze eenvoudige richtlijnen en je bent op weg om een stijlvolle en uitnodigende ruimte te creëren in een mum van tijd.

  • Kies een centraal punt: Bij het stylen van je salontafel is het belangrijk om een focuspunt te kiezen. Dit kan een vaas met bloemen zijn, een stapel boeken of een kunstwerk. Als je eenmaal je focuspunt hebt gekozen, bouw je de rest van je styling eromheen.
  • Houd het eenvoudig: Je hoeft niet te overdrijven bij het stylen van je salontafel. Een paar eenvoudige stukken zijn alles wat je nodig hebt om een stijlvolle en uitnodigende ruimte te creëren.
  • Gebruik verschillende hoogtes: Om visueel belang toe te voegen aan je salontafel, gebruik je verschillende hoogtes bij het plaatsen van items op het oppervlak. Stapel bijvoorbeeld boeken op elkaar of zet een vaas op een dienblad. Dit voegt dimensie toe en maakt uw salontafel interessanter om te zien
  • Voeg textuur toe: Een andere geweldige manier om jouw salontafel interessanter te maken is door textuur toe te voegen. Dit kan worden gedaan met kaarsen, plaids of zelfs een eenvoudige plant. Door textuur toe te voegen wordt jouw salontafel uitnodigender en stijlvoller.

Nu j weet hoe je jouw salontafel kunt stylen als een pro, is het tijd om aan de slag te gaan! Brees New World Tables heeft de perfecte tafel voor jou.