Wie graag bereikbaar wil zijn op alle social media platforms heeft daar een goede smartphone voor nodig. Dan zijn er twee platforms waarvan je gebruik kunt maken: toestellen die gebruik maken van Android en smartphones op iOS, zoals de iPhone van Apple. Deze laatste categorie smartphones wordt door velen beschouwd als het beste wat er op dat gebied verkrijgbaar is, al zijn de toestellen bijzonder duur. Dat is de reden waarom zoveel consumenten gebruik willen maken van een Black Friday iPhone aanbieding. Met wat geluk bespaar je dan flink op de aanschafprijs.

Internet abonnement

Om te kunnen communiceren heb je een mobiel abonnement nodig en een abonnement voor het internet thuis. Dit laatste is tegenwoordig verkrijgbaar als Ziggo Black Friday Deal. Je hebt de keus uit een abonnement met alleen internet, internet en bellen met een vaste lijn, en internet en TV en bellen met een vaste lijn. Omdat het om een Black Friday deal gaat krijg je een flinke korting op het abonnementsgeld. Dat kan soms bijna de helft schelen van de jaarlijkse kosten voor internet. Naast een internet abonnement kun je bij Ziggo ook een aantal andere leuke producten aanschaffen als Black Friday deal.

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is een commercieel evenement dat zijn weerga niet kent. Het zal geen verrassing zijn dat het afkomstig is uit de Verenigde Staten. Daar markeert het de start van het seizoen waarin Amerikanen hun inkopen voor de feestdagen doen. Black Friday is doorgaans de laatste vrijdag van november. In de verenigde Staten duurt het meestal 1 dag, maar in Europa zijn er bedrijven die wel een week lang producten in de aanbieding hebben. Je moet daar wel alert op zijn, want er wordt elke dag een ander product met hoge korting verkocht.

Waarom iets kopen tijdens Black Friday?

De belangrijkste reden om producten aan te schaffen tijdens Black Friday is, dat er dan hoge kortingen worden gegeven. Black Friday is een kortingsfestival dat start op de laatste vrijdag van november. Het is overgewaaid uit Amerika en markeert de start van het seizoen waarin de aankopen voor de feestdagen worden gedaan. Ondanks dat de winter geen outdoorseizoen bij uitstek is, kun je juist dan producten aanschaffen met een hoge korting. Tijdens Black Friday worden er ook veel producten aangeboden die overgebleven zijn van vorig seizoen. Voor outdoor producten geeft dat niet, want die behouden hun kwaliteit.

Categorie: Algemeen.