Er zijn veel verschillende sloten ontwikkeld door de jaren heen en er zijn dan ook veel verschillende aanbieders van sloten. Hoewel sommige alleen sloten voor ramen ontwikkelen, of alleen voor deuren, zijn er enkele grote partijen die sloten voor alles in huis ontwikkelen. Maar wie zijn deze merken en wat is hun reputatie? Wat zijn de beste slotenmerken van 2020? In dit blog vertelt een slotenmaker uit Delft wat in zijn optiek de beste slotenmerken van 2020 zijn. Hopelijk krijg je hierdoor een goed idee over welk slot je wilt nemen.

Nemef sloten

Nemef is niet alleen goed, maar ook nog eens een Nederlands bedrijf. Waar de meeste sloten van Italiaanse maak zijn, is Nemef gevestigd in Apeldoorn. Een stukje Nederlandse trots onder de slotenmerken. Ze bieden kwalitatieve sloten aan die ieder een SKG keurmerk bevatten en ook nog eens het politie veilig wonen keurmerk. Daarnaast bieden ze ook nog verschillende sloten aan; van meerpuntige tot cilindersloten. Hierdoor weet je dat je altijd wel kan vinden wat je zoekt bij Nemef. Daarnaast ondersteun je hiermee een Nederlands bedrijf. 

Ikon sloten

Ikon sloten zijn vrij onbekend in Nederland, terwijl ze in 2020 een van de beste sloten hebben op de markt. Ikon is onderdeel van een bedrijf dat meerdere slotenmerken in bezit heeft, dus kennis is er genoeg. En dat is dan ook zeker terug te zien bij de Ikon sloten, waarbij kwaliteit een hoog vaandel heeft voor de sloten. Meerdere sloten bezitten een SKG++ keurmerk waardoor dit echte kwaliteit sloten zijn waar een inbreker niet zomaar doorheen komt. 

Mul-T-Lock sloten

Mul-T-Lock is een oud bedrijf gelegen in Italië. Door de jaren heen hebben zij zich gespecialiseerd in allerlei verschillende sloten waarbij zij in verschillende prijsranges zitten. Ze hebben wat duurdere sloten die zelfs over een SKG+++ keurmerk bevatten, maar hebben ook normale kwalitatieve sloten die voor een betaalbare prijs te installeren zijn. Bij Mul-T-Lock weet je dus zeker dat je vindt waar je naar op zoek bent. 
Mocht je nou een nieuw slot willen laten installeren in je huis, is het handig om dit door een professional te laten doen. Bij nood-slotenmaker lopen ervaren slotenmakers rond die 24/7 bereikbaar voor u zijn, zelfs tijdens feestdagen. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of direct bellen zodat de slotenmakers naar je deur en slot kunnen kijken en je kunnen adviseren over welk slot past bij jouw woning.