Het is alweer bijna zo ver, het jaar is echt voorbij gevlogen. Over een tijdje zitten we alweer in het jaar 2019. Dit is niet alleen de tijd om alvast je goede voornemens te verzinnen, het is ook de tijd om de vloerentrends van volgend jaar eens goed te bekijken. Ga jij binnenkort verhuizen? Of ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe vloer? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want wij zetten de leukste en hipste vloerentrends van 2019 voor je op een rijtje.

De visgraat vloer is en blijft hot

Deze vloer heb je vast en zeker wel eens voorbij zien komen. Is het niet bij iemand thuis, dan is het wel in een woonprogramma op tv. De visgraat vloer is helemaal hot en dat blijft deze ook nog een tijdje. Deze vloer is niet alleen heel geschikt voor in de woonkamer, je kunt de visgraat vloer net zo goed in de slaapkamer leggen om een speels effect te creëren. Wist je dat je de visgraat vloer erg gemakkelijk zelf kunt leggen? Het lijkt een hele klus, maar tegenwoordig zijn er handige doe-het-zelf pakketten in de bouwmarkt te vinden.

De PVC vloer is in opmars

We zien de laatste jaren dat de PVC vloer steeds populairder wordt. Een aantal jaren geleden wisten we nog niet eens wat het was, maar nu is het niet meer weg te denken uit de vloerenmarkt. En dit vinden wij helemaal niet gek, PVC vloeren zijn namelijk in veel verschillende soorten, formaten en dessins te vinden. Voor ieder interieur is er wel een passende PVC vloer te vinden. Ook bieden PVC vloeren veel voordelen. Ze zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijk, waterbestendig en ook nog eens hartstikke mooi.

Naadloos en strak met de gietvloer

Ook van deze trend heb je vast wel eens gehoord: de gietvloer. De industriële look passen we nog vaak toe in ons interieur. Strak en clean, maar ook erg stoer en robuust. En welke vloer past hier het beste bij? Als je het aan ons vraagt, is het zeker weten de gietvloer. Bij een strak interieur hoort natuurlijk ook een strakke vloer en laat de gietvloer nou net super strak zijn. Maar de gietvloer is niet alleen erg mooi, maar ook nog eens praktisch. De vloeren zijn namelijk onderhoudsvrij en gaan ontzettend lang mee. Nu vraag je je vast af: waar koop ik zo’n gietvloer? Neem eens een kijkje op Gietvloerrotterdam.nl en laat je verrassen door het ruime aanbod.