Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Met nog maar 3 weken te gaan en dan gaan we het nieuwe jaar alweer in! In 2019 zijn er heel veel trends omtrent wonen ontwikkelt van het een huis verkopen zonder makelaar tot een Scandinavisch interieur. Trends komen en gaan. In dit artikel ga ik je een overzicht geven van de trends die er waren in 2019. Ik wens je veel leesplezier! 

Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur is een stijl die oorspronkelijk uit Noord-Europa komt (Scandinavië). Deze stijl staat bekend om zijn ontwerp met veel wit erin verwerkt. Door veel wit te gebruiken krijg je een heel rustig en minimalistisch effect. Door dit minimalistisch effect krijg je een luxe gevoel en het voelt fijner om in de ruimte te zitten. in een Scandinavisch interieur wordt er ook veel gebruik gemaakt van eiken vloeren en leren stoelen. Met deze combinatie krijg je elegant effect. 

Smarthome 

In 2019 zijn er natuurlijk ook heel veel nieuwe gadgets op de markt gekomen. Veel gadgets zijn ook speciaal ontworpen voor het huis. Van slimme wasmachines tot slimme luchtreinigers. Alles wat je maar kan bedenken is momenteel mogelijk. Thuis heb ik sinds kort de Philips Hue lampen aangeschaft met ledstrips. Ik kan deze lampen verschillende kleuren geven en ze ook dimmen. Wat ook heel fijn is dat je ze kan besturen met een telefoon app. Zo kan je vanaf de bank ook je lampen besturen. Je kan zelfs de lampen aan/uit zetten op afstand. Als je vergeten bent je lampen uit te doen dan kan je het nu ook vanaf je telefoon. Dit gaat je jaarlijks heel veel geld besparen. Een ander fijn gadget is de slimme deurbel. In de slimme deurbel zit een camera met microfoon ingebouwd. Is er niemand thuis en wordt er aangebeld? Dan kan jij vanaf jouw telefoon opnemen. 

Huis verkopen 

Je huis verkopen is vaak een ramp. Maar in de cijfers van het afgelopen jaar zien we een forse stijging in het aanbod van huizen. Men verkoopt vaker zijn huis omdat het gunstig is. Als eigenaar zijnde van je huis wil je natuurlijk je huis voor winst verkopen? Maar hoe kan je dit het beste doen? Heb je zelf geen ervaring met het verkopen van je huis? Dan is het verstandig om advies te vragen. Verder is het ook handig om in je eigen netwerk rond te vragen.