Slachtoffer zijn van een inbraak kan psychologisch veel impact geven. Het komt voor dat iemand jaren nadat hij of zij slachtoffer is geweest liever visite ontvangt dan bij iemand op bezoek gaat omdat diegene liever niet nog een keer een inbraak mee wil maken. Daarom een beschermd gevoel met het Satel alarmsysteem, want kwaadwillende gaan voor het makkelijkste object.

Niet alleen preventief

Het is een gegeven dat je een inbraak moet voorkomen. Vaak is het hebben van goed hang- en sluitwerk en buitenlamp niet voldoende, en is een elektronisch alarmsysteem toevoegen geen luxe. Ga dan voor een beschermd gevoel met het Satel alarmsysteem, en laat het installeren en afstellen door een monteur. Een aantal keer een vals alarm is net zo desastreus dan geen alarm hebben, dus de installatie en afstelling komt nauwkeurig. Daarbij is een Satel alarmsysteem niet te omzeilen. Als het alarm afgaat dan is er echt iets aan de hand. Dat is pas een beschermd gevoel met het Satel alarmsysteem. Het is dus overduidelijk tweeledig. Ten eerste, als er een alarmsysteem is dan gaan inbrekers liever door naar een pand waar geen alarm is, en ten tweede als de app op je smartphone alarm gaat slaan dan is het niet de kat die door de bewegingsmelder in de woonkamer loopt, dan is er iets aan de hand.

Uitbreiden gaat eenvoudig

Omdat het gevoel van veiligheid in een bredere context kan worden geplaatst, is er vraag naar uitbreiding. Het Satel alarmsysteem is door een monteur uit te breiden zonder dat het ten koste gaat van de betrouwbaarheid. Een voorbeeld van een uitbreiding is een rookmelder aan het alarmsysteem koppelen. Een ander voorbeeld is extra inbraakpreventie op een kritiek punt. Wederom een voorbeeld, je hebt een hoekpand, en daardoor kunnen inbrekers eenvoudig ongezien bij de achterdeur komen. Daar dan extra maatregelen zoals een camera en sensor als daar de ruit breekt, is eenvoudig te installeren. Een andere vorm van uitbreiden is dat onraad niet alleen aangegeven wordt op een app maar dat er ook een sirene afgaat, of dat de melding naar een meldkamer gaat. Een beschermd gevoel met het Satel alarmsysteem heeft dus veel opties. Een alarmsysteem is maatwerk. Een alarmsysteem voor een appartement is anders dan voor een vrijstaande woning, en die twee zijn weer anders dan voor een woning met een bedrijf. Bij laatste is het alarm apart in en uit te schakelen, maar bij allen geldt een beschermd gevoel met het Satel alarmsysteem.

Bron: Pro-alarm.nl