Eigendomsinformatie opvragen? Steeds vaker zien we dat mensen ervoor kiezen om dit te doen. Wanneer je deze informatie opvraagt, dan kom je erachter wie de rechtmatige eigenaar is van een pand of een perceel. Mocht je deze gegevens op willen vragen, dan krijg je een hoop gegevens. Zo krijg je bijvoorbeeld de naam van de eigenaar, de zakelijke rechten, maar ook het jaar van verkoop wanneer dit bekend is bij het kadaster. Dit zijn echter niet de enige gegevens die je krijgt. Zo krijg je bijvoorbeeld ook de koopsom wanneer deze bekend is bij het kadaster. Verder krijg je de omschrijving van het object en de kadastrale aanduiding.

Eigendomsinformatie opvragen betekent ook dat je de beschikking krijgt over de kadastrale oppervlakte. Tevens krijg je eventuele belemmeringen en / of aanvullende registraties en een verwijzing naar het brondocument.

Zeer handige informatie

Wil jij weten hoe groot jouw perceel is, dan is bovenstaande info zeer handig. Zo is het bijvoorbeeld ook handig op het moment dat jij je afvraagt hoe groot jouw tuin hoort te zijn. Heb je het gevoel dat je tuin groter hoort te zijn dan dat nu daadwerkelijk het geval is? Dan kan je er dankzij bovenstaande gegevens al snel achter komen of dit ook daadwerkelijk het geval is. Samen met je buren kom je hier waarschijnlijk niet snel uit en juist daarom is het belangrijk dat je de beschikking krijgt over feitelijke informatie.

Wil jij bovenstaande informatie opvragen? Dan raden we het je aan om een kijkje te nemen op de website van KadastraleKaart.com. Deze partij kan jou tegen een kleine betaling alle informatie geven die je nodig hebt. Fijn om te weten is ook dat deze aanbieder zeer betrouwbaar is. Zij hebben al zeer veel mensen geholpen en zij staan absoluut voor je klaar. Mocht jij benieuwd zijn naar wat andere mensen van deze partij vinden, ga dan op zoek naar reviews. Wanneer je reviews leest krijg je al snel een eerlijk beeld van een aanbieder en dat is top. Uiteraard zou je deze aanbieder ook met andere partijen kunnen vergelijken om een nog beter beeld te krijgen.