Hippe decoratie uitzoeken voor in je interieur is natuurlijk een leuke klus. Wanneer je een flinke verbouwing of verhuizing achter de rug hebt, is het uitzoeken van hippe decoratie een feestje. Maar, wat is er op dit moment hip en trending op het gebied van decoratie? Lees verder voor leuke decoratie ideeën.

Foto’s op canvas: altijd goed en hip

Canvas foto’s zijn niet nieuw, maar nog wel steeds trendy. Een canvas foto wordt ook wel foto op canvasdoek, schildersdoek of linnendoek genoemd. Meestal is een foto op doek gemaakt van katoen en polyester en voelt het zacht aan. Wat je ook op een canvas foto afgedrukt wil hebben, het kan allemaal en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld waardevolle foto’s van je familie of vrienden laten afdrukken op canvas of foto’s in zwart-wit laten afdrukken. Hieronder nog een aantal ideeën voor het creëren van hippe decoratie met canvas:

  • Dierenfoto’s op canvas laten afdrukken
  • Mooie herinneringen in huis brengen door het op canvas af te beelden
  • Rustgevende of indrukwekkende natuurfoto’s op een canvasdoek presenteren
  • Een artistieke afbeelding op doek laten printen

Hippe decoratie met foto’s op hout

Een andere trend wat betreft interieur en decoratie is het laten afdrukken van foto’s op hout. Deze vorm van decoratie zie je de laatste jaren steeds vaker terug in meerdere soorten interieurs. Door hout als muurdecoratie te gebruiken, creëer je een robuuste en stoere stijl. Foto’s op hout passen net als canvas in allerlei interieurstijlen en het grootste voordeel is dat je er je eigen draai aan kunt geven. Je hebt namelijk zelf volledig de touwtjes in handen, doordat jij bepaalt wat je op het hout wil zien. Vaak kun je dit eenvoudig online regelen en het zelf volledig naar wens vormgeven.

Metaal als wanddecoratie: trendy én stoer

Naast foto’s op canvas en op hout is het tegenwoordig ook mogelijk om je favoriete foto’s op metaal te krijgen. Deze unieke decoratie is ideaal als je je interieur een boost wil geven. Een krachtige afbeelding op metaal is een eyecatcher en springt er echt uit. Met metaal in je interieur heb je hippe decoratie met een stoere en strakke uitstraling. Daarnaast is metaal ook geschikt als buitendecoratie, omdat het waterbestendig is en niet snel beschadigd.

De afbeeldingen op metaal zijn vaak haarscherp door speciale printtechnieken die worden ingezet. Dus, ben je op zoek naar een glanzend en opvallend object? Dan is een foto op metaal dé hippe decoratie voor in jouw interieur.