Je wilt graag sfeervolle en luxe verlichting in je ruimte hebben door LED strips toe te passen? Heel gaaf! Niks voor niks wordt er steeds meer gekozen voor LED strips in bedrijfsruimtes en woningen. Echter hebben heel veel mensen geen idee hoe ze de LED strips moeten ophangen. Laat staan hoe de LED strips opgehangen moeten worden. Op deze pagina leggen we dan ook graag uit wat je nodig bent om LED strips op te hangen. Benieuwd hoe je LED strips moet hangen? Lees dan gauw verder.

Wat heb je nodig om LED strips op te hangen?

Bij het ophangen van LED strips ben je altijd twee dingen nodig: LED strip profielen en LED voedingen. De LED strip profielen dienen als drager van de LED strip. Je hebt LED strip profielen voor de vloer, wand, hoeken, flexibele LED stripprofielen voor vrije vormen en zelfs LED stuc profielen waarmee je LED strips achter het stucwerk kunt plaatsen. Kijk dus vooral eens het aanbod LED strip profielen bij hetledhuis.nl om te kijken welk profiel je nodig bent. Er is veel mogelijk! Naast de LED strip profielen ben je ook LED voedingen nodig om stroom naar de LED strips toe te leiden. Welke LED voeding je nodig bent is afhankelijk van hoeveel de LED strip nodig is. Hetledhuis.nl heeft ook een ruim en divers aanbod LED voedingen waardoor je altijd een geschikte hebt voor je specifieke LED strip.

Hoe moet je LED strips ophangen?

Dan het antwoord op de vraag die heel veel mensen hebben: hoe hang je LED strips? Dit kun je dus doen met zogeheten LED stripprofielen die dienen als drager van de LED strip. Een LED strip ophangen in een gestucte muur? Kies dan voor LED stuc profielen. Hoe werken LED strips wanner je de strips aanbrengt in LED profielen? Via de uiteindes is het mogelijk om meerdere LED strips te verbinden en LED strips te voorzien in stroom. Tevens zorgen aluminium LED strip profielen ervoor dat LED strips langer meegaan. Benieuwd hoe dat precies zit? Bekijk het grote aanbod en het antwoord op deze vraag op hetledhuis.nl. Dé grootste aanbieder in LED strip profielen van Nederland.

Kijk voor meer inspiratie op: https://www.hierisalleswonen.nl/