Heb je al eens aan hout gedacht voor interieur inspiratie? Hout is bruikbaar voor vele toepassingen in je huis. Een houten keuken geeft een landelijke sfeer en houten badmeubels staan symbool voor jouw relaxmoment aan huis. Een houten inrichting creëert een warme en knusse uitstraling in je huis. Hout leeft. Daarnaast is hout duurzaam, waardoor je inrichting een ‘groen’ karakter krijgt. Ook daarom kiezen veel mensen tegenwoordig steeds vaker voor hout. Hier vind je een origineel portie hout inspiratie!

Houten badmeubels en keukens

Een keuken of badkamer van hout biedt vele mogelijkheden en passen binnen iedere stijl. Of je nu houdt van een landelijk, klassiek of modern interieur. Er is altijd een mogelijkheid die goed bij je eigen wensen past. Daarnaast is het gebruik van houten meubelen tijdloos. De keukens en badkamermeubelen worden handgemaakt. Je kunt onder andere kiezen uit ruw eiken, Europees kersen of Amerikaans noten. Samen kijken we welke houtsoort het beste bij jouw wensen past. Zie jij jezelf ook al vertoeven in jouw exotische badkamer? Houten badmeubels dragen zeker bij aan jouw zen-momentje!

Natuurlijk en in vele combinaties

Meubelen en keukens van hout geven de ruimte een natuurlijk uitstraling en zijn goed te combineren met andere (houten) meubelen en materialen. Denk bijvoorbeeld aan RVS, staal of stof. Ook qua kleur is er in hout van alles mogelijk. Hout zorgt voor eenheid en harmonie in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan houten boomstamtafels met een stalen onderstel. Of een massief eikenhouten kast met leren deur “knoppen”. Hoe gaaf zijn die combinaties? 

Losse meubelen

Je kunt ook kiezen uit houten, handgemaakte boekenkasten, trappen en tafels. Al het meubilair is van topkwaliteit, net zoals de handgemaakte keukens en badkamermeubels. Het afwerkniveau is heel hoog. je beslist zelf over hoe de afwerking van de meubels wordt gedaan. Het hout kan worden voorzien van van verf, olie of beits. Het draait er maar net om wat past bij jouw bestaande of nieuwe interieur.

Hout inspiratie: persoonlijk advies

Net zoals bij alle interieurkeuzes is het belangrijk dat je houten badmeubels passen bij wie je bent. De keuze voor de frisse wind ligt volledig bij jou. De prijs van de houten inrichting en meubelen past bij de kwaliteit zoals je die mag verwachten, maar wil je specifiek meer informatie? Laat je inspireren door de professionals en sta versteld van de vele mogelijkheden die hout je interieur biedt!