KeJe Splendid Pliss is raamdecoratie die speciaal is gemaakt voor kunststof kozijnen. Dit product zorgt er niet alleen voor dat je leefruimte er luxer uitziet, maar is ook laag in onderhoud. Wat houdt het allemaal in en wat zijn de voordelen van dit nieuwe product? Het grootste voordeel is hoe makkelijk en snel deze te plaatsen is. KeJe Splendid Pliss is te plaatsen door een magneet en er komt geen boor aan te pas. Wat wil je nog meer?

Hoe ziet dit type raamdecoratie er uit?

Deze manier van raamdecoratie is een perfecte match met de inrichting van vandaag. Het geheel ziet er modern en netjes uit. Wat nog meer heel gunstig is: de Keje Splendid Pliss kun je op elke kunststof kozijn gebruiken. Door een speciaal ontwikkeld vergrendelsysteem is het product te passen in vrijwel elk kunststof kozijn. Je bent nu vast al dolenthousiast geworden en je bent wellicht al op het punt dat je een KeJe Splendid Pliss wilt aanschaffen.

De KeJe Splendid Pliss is geïntegreerd in een aluminium frame en is door middel van een dubbelzijdige magneet gemakkelijk te bevestigen op de kunststofglaslatten van het kozijn. Omdat deze tussen zich tussen de glaslatten bevindt ontstaat er een geheel. Tevens heeft de Splendid Pliss geïntegreerde handgrepen. Het leuke is dat de geplisseerd stoffen leverbaar zijn in verschillende kleuren en verschillende stofsoorten. Denk hierbij aan decoratieve stoffen tot verduisterende stoffen.

De plaatsing per woonruimte

Het is belangrijk dat je eerste goed nagaat welke stof je wilt hebben voor je ramen. In de ene kamer wil je misschien zonverduisterend en in de andere kamer wil je liever decoratieve gordijnen hebben hangen. In bepaalde kamers wil namelijk wellicht de decoratieve kant meer opgaan, bijvoorbeeld in de woonkamer. Hier hoeven ze namelijk niet een verduisterende functie te hebben.

Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je de juiste maten doorgeeft bij de aankoop, zodat ze gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden. Je kunt ze niet “even gauw” ruilen, omdat de levering wel een aantal dagen in beslag kan nemen. Het fijne aan Splendid Pliss gordijnen is dat je ze kan bevestigen zonder te boren, waardoor je er niet echt rekening mee hoeft te houden waar je de gordijnen gaat plaatsen. Daarnaast zijn ze erg goed te combineren met een strakke en moderne inrichting en past het perfect bij de hedendaagse woningen. Het grootste voordeel is denk ik wel dat ze geschikt zijn voor elk kunststof kozijn.