Ben je op zoek naar iemand die jou kan assisteren bij de aanleg en onderhoud van jouw tuin? Of een groter project op het gebied van groenvoorzieningen, zoals plantsoenen? Dan ben je bij deze hovenier uit Waddinxveen aan het juiste adres. Er wordt altijd rekeningen gehouden met jouw wensen, zoals het budget dat je beschikbaar hebt. Ook is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar de ligging van jouw tuin en de omvang van jouw tuin. Dit is allesbepalend voor een mooi eindresultaat waardoor je straks kan genieten van een prachtige tuin.

Expertises

Door de jaren heen heeft Verschoor Groenprojecten ruime ervaring opgedaan op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Waddinxveen. Je kunt dus aanvragen doen voor elk denkbaar tuinproject. Er is altijd wel een plan te bedenken waardoor jouw droomtuin werkelijkheid wordt.

Tuinontwerp, tuinaanleg & tuinonderhoud

Het ontwerp van een tuin vergt een creatieve en professionele werkwijze. Jouw wensen vormen hierbij het eerste criterium. Er wordt gekeken wat er mogelijk is met jouw tuin en dit wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Daarnaast zal er een plattegrond worden ontworpen waarop de verschillende elementen van jouw tuin te vinden zijn. Hierdoor wordt het duidelijk wat er allemaal in de tuin zal passen. Misschien wil je wel een tuinhuisje in jouw tuin. Het is dan uiterst belangrijk om dit eerst goed uit te meten. Ten slotte vormt de stand van de zon een leidend criterium bij het tuinontwerp. Je wilt natuurlijk wanneer je aan het ontbijten bent op jouw terras kunnen genieten van de ochtendzon. Hier wordt allemaal rekening mee gehouden.

Bij het aanleggen van jouw tuin wordt eerst een concrete planning opgesteld. Er zal nauwkeurig worden gemeten hoe bepaalde objecten in jouw tuin gelokaliseerd zijn. Zo kom je straks niet tot de conclusie dat de vijver overlapt met het pad waar je naar het terras toeloopt. Vervolgens wordt het grondwerk aangepakt.

Voordat er bestraat gaat worden, zal de grond worden voorbereid door het aanbrengen van zand. Om te genieten van een groene of weelderige bloementuin wordt er vruchtbare grond gestort. De volgende stap is het bestraten zelf en er zal eventueel tuinafscheiding worden geplaatst. Ten slotte is het tijd voor de ‘finishing touch’ van jouw tuin. Zo kun je er voor kiezen om gras te laten zaaien, bomen aan te planten of misschien wil je wel een kleurige bloementuin? Dat is helemaal aan jou!

Wanneer je eenmaal een tuin hebt die aan jouw wensen voldoet, is het cruciaal om deze goed te onderhouden. Dit vergt vaak veel tijd waar Verschoor Groenprojecten jou graag bij wil assisteren. Het onderhouden van de tuin komt de tuin ten goede. Je kunt zo veel beter zien wat er allemaal groeit en bloeit. Zo worden jouw hagen weer mooi bijgewerkt en wordt het onkruid verwijderd. Daarnaast kan er voor worden gezorgd dat bomen worden gesnoeid zodat jouw huis niet verdwijnt onder alle takken en bladeren. Een ander voorbeeld van een klus is het grasmaaien van jouw gazon.

Maak jouw droomtuin werkelijkheid

Wil je meer informatie over de verschillende diensten? Wil je meer weten over het ontwerp, de aanleg of het tuinonderhoud van bedrijfstuinen in Waddinxveen? Informeer naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak.

Bron: Verschoor-Groenprojecten.nl