Kan jij ook zo slecht tegen onrecht? Dan is het aan te raden om een pro deo advocaat in te schakelen, tenminste op het moment dat je zelf geen geld hebt om een advocaat in te schakelen. Advocaten zijn nou eenmaal duur en dit zorgt ervoor dat een hoop mensen zijn die deze niet kunnen betalen. Gelukkig hebben we hier in Nederland een oplossing voor en dat is de prodeo advocaat, deze advocaat wordt vergoed door de staat en is er om mensen te helpen die onder een bepaald bedrag verdienen.

Pro deo advocaat inschakelen

Mocht jij een pro deo advocaat in willen schakelen, dan kan dat om verschillende redenen zo zijn. Mocht jij bijvoorbeeld een woning huren en gooit de huurbaas onterecht opeens de huurprijs omhoog. Zonder reden en zonder dit met jou te overleggen. Staat dit niet in je contract en heb je het idee dat je wordt opgelicht? Dan is het aan te raden om een pro deo advocaat in te schakelen. Deze advocaat kan jou namelijk ook met deze situatie helpen en dat is top. 

Ben jij nog op zoek naar een goede pro deo advocaat of ben je benieuwd naar waar een pro deo advocaat je nog meer bij kan helpen? Dan is het aan te raden om verder te lezen. Onderstaand gaan we je hier namelijk nog meer over vertellen. Heb jij zelf nog inbreng voor een leuk artikel of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Onterecht uit huis worden geplaatst

Dreig jij onterecht uit huis geplaatst te gaan worden en wil jij hier wat aan doen? Ook dan kan je hier een advocaat voor inschakelen. Je moet er toch niet aan denken dat je straks met je kinderen op straat komt te staan. Gelukkig beschermd de Nederlandse staat huurders voor fraude. Wanneer jouw huurbaas jou zonder reden op straat wilt zetten terwijl je nog een contract hebt, dan kan je hier met een advocaat een stokje voor steken. Zo voorkom je een dramatische situatie waarbij je zomaar op straat komt te staan. Mocht jij nog op zoek zijn naar een goede advocaat, lees dan onderstaande alinea.