Probeer er eens bij stil te staan hoe vaak je op een dag papier gebruikt. Je gebruikt papier om een boodschappenlijstje op te maken, om iets uit te printen, papieren servetten bij de maaltijd, papieren tafelbekleding bij een feestje, kartonnen doosjes om snoepjes in te stoppen, … Je hebt dus vaker papierwaren nodig dan je denkt. Bij Ava kan je al deze dingen terugvinden in één winkel.

Creatieve tafeldecoratie

Wanneer je vrienden uitnodigt of een klein of groot feest geeft, is je tafelbekleding erg belangrijk. Een tafel die mooi gedekt en subtiel versierd is, geeft je gasten heel erg het gevoel dat ze welkom zijn. Bovendien bevordert een mooie tafel sowieso de sfeer van het moment. Veel mensen halen hun beste tafellaken boven wanneer er gasten komen, maar dit brengt nadien veel was met zich mee en het is altijd jammer wanneer er vlekken gemaakt worden op een stoffen tafelkleed. Overweeg daarom zeker eens om een tafelloper te gebruiken in plaats van een tafelkleed.

Wat is een tafelloper?

Een tafelloper is een onmisbaar element wanneer je een perfecte tafelbekleding wil. De loper bedekt enkel het midden van je tafel. Zo vermijd je vlekken en creëer je veel ruimte voor een originele tafelaankleding. Je kan bijvoorbeeld placemats en servetten in dezelfde kleur als je tafelloper voorzien. Een tafelloper leent zich er ook toe om hem verder te decoreren met kaarsjes, vaasjes of andere creatieve ideeën. Op deze manier kan je de accenten leggen die je zelf wil. Er bestaan verschillende soorten tafellopers, dus je vindt er altijd eentje die bij jouw tafel en de vorm van jouw tafel past. Er zijn heel veel verschillende kleuren, prints en materialen voorhanden. Met de perfecte tafelloper creëer jij een warme, gezellige sfeer.

Printpapier: must have in elk huishouden

Of je nu alleen woont of een groot gezin hebt, iedereen heeft wel eens printpapier nodig. Schoolgaande kinderen moeten regelmatig huistaken kunnen printen, thuiswerkers hebben hun documenten nodig en ook wanneer je pakjes wil verzenden of retourneren moet je regelmatig een verzendlabel kunnen afdrukken. Printpapier bestaat in verschillende kleuren, diktes, afmetingen en soorten. Je kan ook kiezen voor ecologisch gerecycleerd printpapier of voor speciaal fotopapier wanneer je graag foto’s afdrukt.

Bestel vanuit je luie zetel Wanneer je niet graag de deur uitgaat om inkopen te doen of het teveel gedoe vindt om parkeerplaats te zoeken in de buurt van je papierhandel, kan je ook online je bestelling plaatsen. Je papierwaren worden dan bij je thuis geleverd.