Ben jij ook altijd op zoek naar de nieuwste styling tips en trends? Heerlijk om op de bank te zitten en je te verdiepen in alles wat nu in is op het gebied van wonen of fijn in het voorjaarszonnetje in de tuin. Misschien ben je wel net verhuisd en kun je wel wat advies gebruiken op het gebied van interieur en inrichting of wil je gewoon je woonkamer een keer anders inrichten. Gelukkig zijn er talloze woonbladen die je hiervoor kunt gebruiken ter inspiratie. Maar wat de één een leuk en nuttig woonblad vindt, hoeft voor de ander nog niet zo te zijn. We zetten graag de 5 leukste woonbladen voor je op een rijtje.

1. Vtwonen

Op nummer 1 staat het tijdschrift VTwonen. Dit tijdschrift is waarschijnlijk het meest bekend en ook een grote favoriet onder de liefhebbers van woonbladen. Het tijdschrift heeft een glossy layout, bevat mooie foto’s, de nieuwste tips & tricks op woongebied van bekende tv stylisten en uiteraard ook het ‘binnenkijken bij’ ontbreekt niet. En ook leuk voor ons als de gemiddelde lezer; er worden niet alleen producten gepromoot die er fantastisch uitzien, maar onbetaalbaar zijn. 

2. Stijlvol WONEN

Het tijdschrift Stijlvol wonen komt eigenlijk na VTwonen op de 2e plaats. Het is een makkelijk leesbaar tijdschrift, oogt erg toegankelijk en staat boordevol wooninspiratie tips. Het heeft zowel artikelen als ‘binnen kijken bij’ als prachtige foto’s van de diverse interieurstijlen die aan bod komen. Het aangeboden aanbod aan woonproducten is ook betaalbaar, dus zeker leuk om eens te kijken wat dit tijdschrift 

3. Ariadne at Home

Weliswaar een andere stijl en uitstraling dan het tijdschrift dan VTwonen en Stijlvol wonen, maar zeker niet minder interessant om te lezen. Dit blad heeft een meer landelijke stijl, dat als een lijn door het tijdschrift loopt. Het tijdschrift Ariadne at Home is vooral een leuk tijdschrift als je van deze stijl houdt. Het bevat de laatste woontrends en DIY ideeën, maar ook de beste shoppingtips. Via deze link kun je een voordelig proefabonnement aanvragen.

4. Wonen Landelijke Stijl

Dit tijdschrift staat vol met interieur reportages en omvat stijlen van zowel binnenlandse- als buitenlandse landhuizen en leuke logeeradresjes. Je krijgt tips van professionele stylisten en biedt zeker genoeg woon ideeën om inspiratie op te doen. Dit tijdschrift valt 9 keer per jaar op je deurmat en leest lekker weg. 

5. Elle Decoration

Het tijdschrift Elle Decoration is vernieuwd. Voorheen was dit het tijdschrift Elle Wonen. Ben je een fan van design en chique, dan is dit tijdschrift echt een aanrader voor jou als liefhebber. Het omvat zowel internationaal woonnieuws en designnieuws als de nieuwste trends uit Nederland. Je kunt lekker wegdromen bij de boeiende achtergrondverhalen en interessante interviews.

Voor meer wooninspiratie, kijk op https://www.hierisalleswonen.nl/