Met een keus voor bed of badtextiel van Vandyck kies je voor natuurlijke materialen met een eigentijdse uitstraling. De Vandyck collecties zijn al decennia lang zorgvuldig samengesteld met als oogmerk de rode loper van je badkamer naar je bed en terug uit te rollen. Hul jezelf in een aaibare badhanddoek en sla een comfortabele kimono om je schouders. Dan kruip je heerlijk onder die gladde lakens met die dromerige roman. Zo wordt Vandyck een ware droom ervaring.

Vandyck materialen kenmerken zich namelijk door het gebruik van zeer hoogwaardige kwalitatieve natuurlijke stoffen zoals katoen-satijn. Dit geeft glans aan het textiel die weerspiegeld wordt in je leefomgeving. Vandyck beschikt over diverse collecties die elk hun eigen karakter uitstralen, van puur eigentijds, weelderig en uitbundig, tot ingehouden smaakvol.

De kwaliteitskeurmerken van Vandyck

De vertrouwde producten van familiebedrijf Vandyck bestaan al sinds 1923 en worden steeds verder ontwikkeld. Vandyck wil verantwoord ondernemen en zorg dragen voor haar leefomgeving. Het bedrijf streeft daarom al jaren naar verduurzaming van de textielbranche. Dit vertaalt zich in hoge ambities voor kwaliteit en hoge eisen aan duurzaam textiel. Vandyck bedtextiel krijgt voor haar producten het Öko-Tex Standaard 100 certificaat, met de garantie dat textiel vrij is van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de mens. Bed- en badtextiel en dekbedden en kussens worden gecontroleerd op kwaliteit door TÜV Rheinland Nederland. Die let daarbij op afmetingen, krimp, kleurechtheid en sterkte-eigenschappen, warmte-isolatie, dons kwaliteit en donsdichtheid.

Vandyck collectie: van kussensloop tot hangmat

Vandyck heeft haar oorspronkelijke textiel collectie steeds meer uitgebreid. Naast bed en badtextiel kun je bij Vandyck ook terecht voor dekbedden, accessoires en zelfs hangmatten. Zo kun je niet alleen comfortabel binnen slapen, maar ook lekker buiten loungen. Voor Vandyck textiel kun je natuurlijk online shoppen, maar je kunt ook bij meer dan 350 fysieke locaties terecht in heel Nederland. Denk dan vooral aan de betere beddenwinkels. Het is handig om een keer de producten op een echt bed te zien in een off-line shop, voor je het zelf aanschaft. Aarzel dan niet om hier om advies te vragen. Dat is ook Vandyck: een stukje service en deskundigheid.

Meer lezen? Ga naar Bedshop.nl