Het werkveld van schoonmaakbedrijven is zeer divers. In het MKB zorg je er bijvoorbeeld voor dat de medewerkers van het bedrijf zich kunnen focussen op het werk waarvoor ze zijn aangenomen, door hun het schoonmaakwerk uit handen te nemen. De administratief medewerker zal dan niet zijn werk aan de kant hoeven te leggen om nog even de gang te stofzuigen. Er zal geen kostbare tijd verloren gaan aan schoonmaakwerkzaamheden die worden gedaan door mensen die voor ander werk aangenomen zijn.

Bij het schoonmaken van openbare ruimtes zorg je ervoor dat de leefomgeving van mensen hygiënisch en leefbaar blijft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bejaardentehuis.
Bovendien kun je er op vertrouwen dat een schoonmaakbedrijf professioneel is, en zowel milieu vriendelijk als efficiënt te werk gaat.

Wat doet een schoonmaakbedrijf?


Een koffievlek in het tapijt? Een ervaren schoonmaker weet daar wel raad mee! Een toilet dat er niet fris meer uit ziet? Nadat de schoonmaker langs is geweest ruikt het toilet naar bloemetjes en ziet er weer uit als nieuw. Een schoonmaakbedrijf heeft ervaren en goed opgeleide schoonmakers in dienst die precies weten hoe ze hun werkzaamheden moeten uitvoeren.

Maar voordat er schoongemaakt kan worden wordt er altijd eerst een overleg ingepland met de klant over de uit te voeren werkzaamheden. Zodat je zeker weet dat je waar krijgt voor je geld. Uiteraard wordt er van tevoren een inschatting van de kosten doorgesproken, zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Er zal vooraf ook altijd een officiële offerte opgesteld worden zodat zowel de klant als het schoonmaakbedrijf precies weten wat de gemaakte afspraken zijn.

De diensten die schoonmaakbedrijven aanbieden zijn divers. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld: gevelreiniging, kantinediensten, vloeronderhoud en glazen wassen. En dit wordt allemaal op professionele wijze gedaan door ervaren schoonmakers.

Een professioneel schoonmaakbedrijf zal er altijd naar streven om een langdurige relatie op te bouwen en een professionele schoonmaak te leveren. Je hebt dan als klant dus alle reden om te kunnen vertrouwen op de dienstverlening.

De schoonmaakwerkzaamheden kunnen dagelijks of periodiek uitgevoerd worden. De klant kan zelf bepalen hoe vaak het schoonmaakbedrijf langs komt.

Voor wie is een schoonmaakbedrijf bedoeld?


Het werkgebied van schoonmaakbedrijven is zeer groot. Hierbij kun je denken aan het MKB. winkels, het trappenhuis van een appartementencomplex, de kantine van de sportschool of zorginstellingen.
Neem voor meer informatie gerust contact op met een schoonmaakbedrijf in uw regio. Zij zullen u graag alles vertellen over de diensten die zij bieden en wat zij voor u kunnen betekenen.

Bron: Superrenovatie