Heerlijk genieten op je balkonnetje, mits het natuurlijk allemaal nog goed eruitziet. Heb jij al eens bekeken of jou balkon nog in een goede staat verkeerd? Misschien kun je eens gaan kijken naar het beton van je balkon. Let dan vooral op gaten of scheuren in het beton. Ook kan er door veel verschillende weersomstandigheden betonrot ontstaan in het beton van je balkon. Ook betonrot valt onder schade van je beton. Als je hier achter komt is het raadzaam om direct een afspraak te maken om het te laten repareren. Maar hoe herken je nou eigenlijk de schade zodat je weet wanneer het gerepareerd moet worden? In dit artikel leggen we je uit hoe je betonschade herkent en wanneer je dit laat oplossen door betonreparatie door Vogel.

Hoe herken ik betonschade?

Wij gaan nu wat meer in op meer informatie over betonschade. Want misschien twijfel je wel of die barst in je beton wel een betonschade is. Om gelijk met de deur in huis te vallen zeggen we je wanneer je een scheur of barst ziet dat dit echt direct aan te duiden is als betonschade. Betonrot is ook iets wat onder betonschade valt. Hier moet je echter wel weten hoe dit eruit ziet voordat je kunt bepalen of reparatie noodzakelijk is. Betonrot kun je herkennen als bruine of roestachtige vlekken op je beton. Deze betonrot kan ontstaan mede door de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Dit betonrot moet zo snel mogelijk aangepakt worden gezien het beton rondom ook weer kan beschadigen en dus uiteindelijk ook verder zal afbrokkelen.

Ook zijn er nog vele andere soorten betonschade die voor kunnen komen. Mocht je het lastig vinden om dit uit te zoeken dan kun je ook hulp vragen van een reparatiebedrijf om te beoordelen wat de schade zou kunnen zijn, dan kun je ook direct met hetzelfde bedrijf afspreken om een afspraak te maken voor de reparatie van je beton. Je kunt op zoek gaan naar een beton reparatie bedrijf bij jou in de buurt, of wellicht weet je al een bedrijf die hier gespecialiseerd in zijn. Zodra de reparatie van je beton weer is gedaan kun je weer volop genieten van je balkon, hoe fijn zal dat wel niet zijn!

Meer van dit soort blogs lezen? Klik dan hier.