Commercieel vastgoed, of kortweg winkelvastgoed, kan een geweldige plek zijn voor retailers om op zoek te gaan. Het biedt veel voordelen die andere opties misschien niet hebben. Het eerste voordeel is dat commercieel vastgoed flexibeler is dan vroeger. De meeste verhuurders zijn bereid de huurvoorwaarden aan te passen om in deze competitieve markt nieuwe huurders aan te trekken. Het tweede voordeel heeft betrekking op de prijs voor commercieel onroerend goed in vergelijking met andere opties zoals winkelcentra of stripwinkelcentra. Verhuurders bieden vaak kortingen op de maandelijkse huur wanneer potentiële huurders langetermijncontracten van vijf jaar of langer ondertekenen, wat winkeliers later geld kan besparen.

De complete gids voor winkelvastgoed

Winkelvastgoed is een type commercieel vastgoed dat wordt gebruikt als uitvalsbasis voor detailhandelaren en andere bedrijven die actief zijn in de “winkelsector”. Ze kunnen winkelpuien, winkelcentra, stripwinkelcentra, ontwikkelingen voor gemengd gebruik, magazijnen en andere omvatten. In wezen zijn deze eigendommen terreinen of gebouwen die delen bevatten die zijn verhuurd aan detailhandelaren of soortgelijke bedrijven.

Het effect van de vastgoedmarkt op winkelkansen

Commercieel winkelvastgoed is de perfecte investeringsmogelijkheid voor wie zijn portefeuille wil diversifiëren. Investeren in commercieel vastgoed gaat niet alleen om het behalen van een goed rendement op uw investering, het gaat ook om het verkrijgen van stabiliteit op de lange termijn. Commercieel winkelvastgoed was vroeger de meest stabiele investeringsoptie, maar met de nieuwe manier van werken en afnemende winkelmogelijkheden zijn er enkele alternatieven waarin u kunt investeren. Redenen waarom mensen investeren in commercieel vastgoed:

– Stabiliteit;

– Diversificatie van portefeuille;

– Mogelijkheid om passief inkomen te creëren.

Een van de mogelijkheden die u heeft als u uw winkelpand wilt verkopen, is om het voor een bepaalde tijd terug te huren van de koper. DamBorg kan je hierbij helpen, dus neem contact met ons op. Samen komen we tot een regeling die voor alle partijen het beste werkt.

Investeringen in winkelvastgoed voor de passieve belegger

Als u op zoek bent naar een manier om passief inkomen te genereren, dan is beleggen in winkelvastgoed wellicht de juiste keuze. Beleggers kunnen geld verdienen door deze eigendommen te beheren en profiteren van de voordelen van een stabiel en vaak hoog rendement op hun investeringen. Winkelvastgoed is een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor passieve beleggers. Met dit type belegging kunt u genieten van een langdurig rendement en lage beheerkosten.

Ook interessant om te lezen: Het vinden van de beste hypotheek