Ben jij op zoek naar exclusief vastgoed in Antwerpen? Dan vindt je hier de beste tips voor de leukste wijken in deze stad. Het maakt niet uit of je vastgoed wilt kopen als investering of dat je zelf in een nieuw appartement in deze stad wilt wonen, je wilt zeker weten dat je een appartement koopt wat in een leuke buurt ligt. Daarom zijn er hier een aantal tips op een rijtje gezet, zodat jij weet in welke wijken je eens moet kijken.

Een luxe appartement in het Zuid

In de buurt het Zuid vind je een cultureel hart van Antwerpen. Er liggen namelijk drie musea. Ondanks dat je wellicht niet zoveel om musea geeft, is dit alsnog een geweldige buurt om in te leven. Het is namelijk een fijne plek om een dagje rond te lopen en te slenteren. Er zijn verschillende pleintjes in deze buurt waar leuke koffietentjes te vinden zijn. Een van de pleinen heeft de vorm van een ster. Ook zijn er in deze buurt een aantal prachtige huizen en appartementen te vinden. Ze zijn niet voor niets populair, aangezien ze veel woonruimte hebben, terwijl je binnen no time in het centrum bent. Hier betaal je echter wel voor.

De gezellig Theaterbuurt

Heb je ooit gehoord van de Theaterbuurt? Dit gebied is vernoemd naar de verschillende theaters die er in de omgeving te vinden zijn. Ondanks dat je wellicht al bekend bent met enkelen, zijn er nog veel meer te vinden. Het is dus een ideale wijk om je weekenden cultureel te spenderen. Ook zijn hier genoeg luxe winkels te vinden en zijn er in de weekenden vaak markten met exclusieve producten. Je zult er altijd vrolijke mensen zien, aangezien het echt een bruisende wijk is. Dit komt omdat er naast alle cultuur, ook genoeg plekken zijn om lekker te eten, te drinken of te brunchen met vrienden.

Het upcoming centrum van Zurenborg

Als er één wijk is die altijd positief in het nieuws is, dan is het wel de Zurenborg. In deze wijk voel je de exclusiviteit overal. HEt is namelijk gevuld met allerlei art nouveau gebouwen, wat het een luxe uitstraling geeft. Het voelt vaak alsof je op vakantie bent wanneer je door deze wijk loopt. Het zou toch heerlijk zijn als je dat gevoel iedere dag kan ervaren. Dit is wellicht de beste wijk als je op zoek bent naar exclusief vastgoed in Antwerpen.

Lees hier meer blogs.